Als u op zoek bent naar ervaring, vakmanschap, professionaliteit en een stukadoor met een vaste hand hoeft u niet verder te zoeken. De StucMeester in Cromstrijen is de vakkundige stucadoor voor u in heel Zuid Holland.

In Cromstrijen staan wij bekent om onze snelle en goede service en de professionele kwaliteit van ons stucwerk op wanden en plafonds. De gespecialiseerde stukadoor in de omgeving van Cromstrijen kan ervoor zorgen dat uw wand weer glad en strak gemaakt wordt.

Een stucadoor kan stucwerk op uw muur aanbrengen op basis van gips of kalk mortel, dit is vakwerk en kunt u het beste overlaten aan een professionele stukadoor.

Als u het toch eerst zelf wilt proberen, kunt u onder het kopje VoorstrijkGips mortel en Zelf stukadoren alle informatie vinden hoe u zelf uw wand glad en strak kunt stucen.

Inhoud van de pagina

5 jaar garantie op al ons stucwerk.

Cromstrijen en de regio is ons werkgebied. Als eigenaar van De StucMeester kan ik bogen op 8 jaar ervaring als stukadoor. Wij zijn een klein stucadoorsbedrijf, maar hebben de capaciteit om in te spelen in grote projecten. We leveren vakwerk, snelle directe communicatie omdat onze bedrijfskosten beperkt zijn, kunnen wij onze tarieven laag houden.

Overige diensten van uw stukadoor in Cromstrijen

Naast onze werkzaamheden als professioneel stukadoor, bieden wij Airless spuitwerk, sauswerk en schilderwerk aan. Ook deze klussen vereisen een flink staaltje vakmanschap.

Voor deskundig advies en al uw klussen omtrent stucadoors en schilderwerken, kunt u terecht bij uw stukadoor, De StucMeester.

Werken met de StucMeester is:

–   8 jaar ervaring

–   5 jaar Garantie

–   Topkwaliteit

–   Voordelig

Interesse in De StucMeester? Vraag direct een offerte aan!