Als u op zoek bent naar ervaring, vakmanschap, professionaliteit en een stukadoor met een vaste hand hoeft u niet verder te zoeken. De StucMeester in Capelle aan den IJssel is de vakkundige stucadoor voor u in heel Zuid Holland.

In de Capelle aan den IJssel staan wij bekent om onze snelle goede service en de professionele kwalitiet van ons stucwerk op wanden en plafonds. De gespecialiseerde stukadoor in de omgeving van Capelle aan den IJssel kan ervoor zorgen dat uw wand weer glad en strak gemaakt wordt.

Een stucadoor kan stucwerk op uw muur aanbrengen op basis van gips of kalk mortel, dit is vakwerk en kunt u het beste overlaten aan een professionele stukadoor.

Als u het toch eerst zelf wilt proberen, kunt u onder het kopje VoorstrijkGips mortel en Zelf stukadoren alle informatie vinden hoe u zelf uw wand glad en strak kunt stucen.

Inhoud van de pagina

5 jaar garantie op al ons stucwerk.

Capelle aan den IJssel en de regio is ons werkgebied. Als eigenaar van De StucMeester kan ik bogen op 8 jaar ervaring als stukadoor. Wij zijn een klein stucadoorsbedrijf, maar hebben de capaciteit om in te spelen in grote projecten. We leveren vakwerk, snelle directe communicatie omdat onze bedrijfskosten beperkt zijn, kunnen wij onze tarieven laag houden.

Overige diensten van uw stukadoor in Brielle

Naast onze werkzaamheden als professioneel stukadoor, bieden wij Airless spuitwerk, sauswerk en schilderwerk aan. Ook deze klussen vereisen een flink staaltje vakmanschap.

Voor deskundig advies en al uw klussen omtrent stucadoors en schilderwerken, kunt u terecht bij uw stukadoor, De StucMeester.

Werken met de StucMeester is:

–   8 jaar ervaring

–   5 jaar Garantie

–   Topkwaliteit

–   Voordelig

Interesse in De StucMeester? Vraag direct een offerte aan!