[et_pb_section transparent_background=”off” background_color=”#ffffff” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” module_id=”logo-row” background_image=”http://www.destucmeester.nl/wp-content/uploads/Stukadoor-mes-e1432548341945.jpg”][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fullwidth=”off” specialty=”off” transparent_background=”off” background_color=”#ffffff” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off”][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” module_id=”plus-punten”]

 • 10 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie
 • Lage prijzen
 • Binnen 24 uur een offerte!

Inhoud van de pagina

Wij komen geheel kosteloos en vrijblijvend bij u langs
tussen 08.00 en 21.00 uur

[/et_pb_text][et_pb_gallery admin_label=”Gallery” gallery_ids=”12695,12697,12667″ fullwidth=”off” posts_number=”3″ show_title_and_caption=”off” show_pagination=”on” background_layout=”light” /][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” module_id=”content-body”]

U kunt bij ons terecht voor:

 1. Pleisterwerk
 2. Raapwerk
 3. Airless-spuitwerk
 4. Sauswerk
 5. Schilderwerk

Plafond witten?

Wanden en plafonds witten of in kleur afwerken met een latex verf systeem? Het vergt de nodige ervaring, om dit, netjes, strak en tot een streeploos eindresultaat te brengen.

De StucMeester.nl heeft de nodige ervaring opgebouwd om uw woning of bedrijfspand netjes en fris op te leveren. U kunt bij ons terecht voor het sausen en Air-less spuiten van uw pand.

Wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op doormiddel van het contact formulier of bel voor direct advies 015 4444 015.

[showhide]

Plafond witten, maar wat kost het?

De prijs wordt bepaald door een aantal factoren. In de meeste gevallen kunnen wij een vaste prijs per vierkante meter rekenen voor het witten van een plafond of sauswerk op muren. Dit is afhankelijk of de desbetreffende ruimte leeg is en/of er reparatie werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Wij raden u dan ook altijd aan om de ruimte leeg te halen zodat de vaklui, direct aan de slag kunnen met het afplakken van de ruimte.

In een vierkante meter prijs zitten de volgende elementen doorberekend:

 • afplakken van de te schilderen ruimte.
 • Materiaal (latex – voorstrijk)
 • BTW
 • Afvoeren en opruimen van de afplak materialen
 • Arbeidsloon

De Werkzaamheden bij het witten van een plafond

Bij aanvang van de werkzaamheden is het wenselijk dat de ruimte waar gewerkt moet worden leeg is, of niet/moeilijk verplaatsbare meubels in het midden van de ruimte staan opgesteld.

Als eerst zal de vakman kozijnen, vloeren en andere aangrenzende elementen afplakken zodat deze niet hoeven worden schoongemaakt aan het einde van de werkdag.

Na het Afplakken zal de schilder indien gewenst de muur of het te witten plafond voorbehandelen om het latex verf systeem goed aan te kunne brengen.

Als alles klaar is voor het witten van de ondergrond, worden eerst de randen van de aanliggende muren besneden om een mooie en strakke lijn te creëren. (Dit wordt in kleine stukken tegelijk gedaan omdat de latex te snel droogt en er lelijke randen langs het plafond komen te lopen).

Als het besnijden van de randen gedaan is, wordt er begonnen met het sausen van het plafond of muur. Dit laatste wordt net zolang herhaald tot de totale oppervlakte is mee genomen.

Indien gewenst wordt het plafond nog een 2e keer gewit om een mooie en egale dekking te realiseren.

Aan het einde van de werkdag zullen alle afgeplakte elementen worden schoon gemaakt en kunt u genieten van een mooi en strak afgewerkt plafond!

Bent u ook geïnteresseerd geraakt in een offerte van De StucMeester.nl? Vraag dan makkelijk, snel en vrijblijvend een offerte aan middels het offerte aanvraagformulier op de website of bel voor een direct advies 015 4444 015.

[/showhide]

Stukadoor Delft – Stukadoor Den Haag – Stukadoor Rotterdam – Stukadoor Leiden

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” module_id=”contact-form”]

Offerte formulier

[contact-form-7 id=”11603″ title=”Contactformulier 1″][/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” module_id=”offerte-aanvraag-stukadoor”]

Offerte-aanvraag-stukadoor

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

logo-stukadoor-klein

Hoofdkantoor
Caspar Fagelstraat 4
2613GW Delft

+31 (0)6 462 747 11
info@destucmeester.nl

Openingstijden:
Wij zijn elke werkdag tussen
08.00 en 17.30 telefonisch bereikbaar en op zaterdag tussen 12.00 en 17.00

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” module_id=”bel-terug-kader”]

bel_me_terug

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left”][contact-form-7 id=”12486″ title=”bel mij terug”]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]