Leuk dat u er bent en verder kennis met ons wilt maken.

Mijn naam is Wesley en oprichter van het stukadoorsbedrijf De StucMeester.nl

Vanaf mijn jonge jaren ben ik altijd de helpende hand geweest van mijn grote voorbeeld, mijn vader. Hij was altijd bezig met verbouwingen en klussen in en rond het huis. Hier is ook mijn passie voor de bouw ontstaan.

Na een timmermansopleiding ben ik op mijn 18e jaar begonnen als zzp-er en voor allerlei grotere aannemers gaan werken. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan en op veel bouwputten gewerkt. Hier trok op de één of andere reden stucwerk altijd mijn interesse. Ik vind het geweldig om te zien hoe een lelijke muur binnen no-time wordt omgetoverd in een prachtig strakke wand.

Ik ben mij verder gaan verdiepen in het stukadoors vak. En met groot succes! Want ik ben inmiddels al 10 jaar de trotse eigenaar van De stucMeester.nl met als specialisatie strak pleisterwerk en latex spuiten.

Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een team van 7 stukadoors met allemaal 10+ jaar ervaring. Die dagelijks pleisterwerk staan aan te brengen of uw woning voorzien van latex met een geweldig streeploos eindresultaat.