✔️ 10+ jaar ervaring met Latex Spuiten!

Goedkoop Latex Spuiten !

✓ Altijd GRATIS en verplicht u tot niets!
Ontvang tijdelijk 5% zomerkorting.

Maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis. Ik kom tussen 09.00 en 21.00 uur langs om het werk te bekijken.

Even voorstellen...

Leuk dat u er bent en verder kennis met ons wilt maken.

Mijn naam is Wesley en oprichter van het stukadoor- & Latex spuitbedrijf
De StucMeester.nl

Vanaf mijn jonge jaren ben ik altijd de helpende hand geweest van mijn grote voorbeeld, mijn vader. Hij was altijd bezig met verbouwingen en klussen in en rond het huis. Hier is ook mijn passie voor de bouw ontstaan.

Na een timmermansopleiding ben ik op mijn 18e jaar begonnen als zzp-er en voor allerlei grotere aannemers gaan werken. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan en op veel bouwputten gewerkt. Hier trok op de één of andere reden stucwerk altijd mijn interesse. Ik vind het geweldig om te zien hoe een lelijke muur binnen no-time wordt omgetoverd in een prachtig strakke wand en wordt afgewerkt met airless spuitwerk, ook wel latex spuiten genoemd.

Ik ben mij verder gaan verdiepen in het stukadoors vak. En met groot succes! Want ik ben inmiddels al 10 jaar de trotse eigenaar van De stucMeester.nl met als specialisatie strak pleisterwerk en latex spuiten.

Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een team van 7 stukadoors met allemaal 10+ jaar ervaring. Die dagelijks pleisterwerk staan aan te brengen of uw woning voorzien van latex met een geweldig streeploos eindresultaat. 

✓ Altijd GRATIS en verplicht u tot niets!
Ontvang tijdelijk 5% zomerkorting.

stukadoor-rick

R. Schoonderwoerd - Latex Spuiter

Stukadoor

U kunt mij altijd bellen voor een vrijblijvend advies!

Telefoon: 015 4444 015
E-mail: latex-spuiten@destucmeester.nl

ING Bank: NL37 INGB 0007 1965 60
KvK Den Haag: 65436504
BTW-NR: NL.179443379.B01

✓ Ruim 850 kanten gingen u voor!

10+ jaar ervaring

✓ Altijd 5 jaar garantie

Binnen 24 uur een offerte

Goedkoop Latex Spuiten

Wij spuiten doorgaans uw gehele woning, met twee lagen latex, binnen één dag voor slechts € 400,00 excl. BTW en materialen. Bij kleinere klussen zijn wij inzetbaar vanaf € 250,00.

U plakt zelf, indien nodig, alle niet te spuiten vlakken af en levert het materiaal. In overleg kunnen wij ook de latex en voorstrijk leveren.

Huurt u een Airless spuit voor gemiddeld € 150,00 per dag, die u waarschijnlijk 2 dagen nodig heeft en kans maakt op baanvorming en tailing, of haalt u meer dan 135.000 m² spuit ervaring in huis ?

Twee lagen voor het beste resultaat!

Wij spuiten altijd twee lagen latex. Deze werkwijze garandeert een hoogwaardig eindresultaat. Omdat kwaliteit leveren en uw tevredenheid ons visitekaartje is, spuiten wij de latex altijd kruislings over elkaar.

✓ Altijd GRATIS en verplicht u tot niets!
Ontvang tijdelijk 5% zomerkorting.

✓ Wij hebben in 10 jaar meer dan 135.000 m² latex gespoten !

spachtelputz
spack

Meer informatie?

06 - 462 747 11

Heeft u een vraag? Bellen mag altijd!

De voordelen van Latex Spuiten

✓ Uw woning in één dag gespoten

Strakke lijnen

Geen baanvorming of aanzetten

Sneller en veel goedkoper!

Deze klanten gingen u voor

Wij hebben onze woning laten stukadoren door het team van de stucmeester en zijn erg tespreken over de manier van werken. Het zijn stuk voor stuk allemaal hardewerkers die naar ons inzicht erg netjes hebben gewerkt en alles schoon hebben achtergelaten.

Margreet en Koen - Rotterdam

TNO
Breijer
Bam-woningbouw
Rijksoverheid
recensie

✓ Altijd GRATIS en verplicht u tot niets!
Ontvang tijdelijk 5% zomerkorting.

Wij doen meer dan Latex Spuiten alleen...

Wij steunen KiKa en stichting Opkikker!

Als u een opdracht door ons laat uitvoeren steunt u direct ook KiKa en stichting de Opkikker. Wij hebben ons aangemeld bij deze, in onze ogen, belangrijke maatschappelijk goede doelen, als vaste donateur.

Na het ziektebed van mijn vriendin, waarbij haar nier verwijderd moest worden, ben ik mij gaan realiseren dat het leven eigenlijk heel kostbaar is.

Dit heeft lang in mijn hoofd rondgespookt. Waarbij ik steeds dacht “kan ik iets doen?” maar door de drukte van het dagelijks leven is hier nooit iets van gekomen.

Tot de zomer van 2017 !!

kikaDoor de vele aandacht in de media over zieke kinderen en mijn behoefte om iets te betekenen, heb ik besloten om De StucMeester aan te melden als vaste donateur bij stichting KiKa, die onderzoek doet naar het bestrijden van kinder kanker.

Lees hier meer over KiKa. | Lees hier het verhaal van Joep

 

Stichting de opkikkerNaast het feit dat ik onderzoek bijzonder belangrijk vind, wil ik ook graag iets kunnen betekenen voor gezinnen die het nodig hebben om even van het leven te genieten. Zo ben ik terecht gekomen bij stichting de Opkikker. Zij zorgen ervoor dat deze gezinnen een leuke dag kunnen beleven. Wat ik een fantastisch initiatief vind en graag steun!

Lees hier meer over stichting de Opkikker. | Lees hier de ervaring van Tom

Elke week overlijden er 3 kinderen aan kanker en dat zijn er 3 te veel!

Daarom doneren wij tot € 1000,-  5% aan deze initiatieven en 2,5% over het resterende bedrag. Bij een gemiddelde eengezinswoning steunen wij al gauw (en misschien u binnenkort ook) € 200,00 aan deze fantastische goede doelen!

Het geld dat wij doneren wordt gelijkwaardig gedoneerd aan deze stichtingen.

Ons doel? Om over 20 jaar bij Tom thuis de boel te spuiten. Steunt u mee?

Vraag direct een offerte aan bij De StucMeester.nl !

✓ Altijd GRATIS en verplicht u tot niets!
Ontvang tijdelijk 5% zomerkorting.