Hoe kies ik de juiste stukadoor voor mijn stuc klus?

Een veel voorkomende vraag die ik u graag wil beantwoorden.

Bij het kiezen van een goede stukadoor is het belangrijk dat hij kan uitleggen welke materialen en stappen genomen moeten worden, maar vooral ook waarom! Wat zijn de gevolgen als dit niet wordt toegepast?

stukadoor keuze stres

Welke stappen moeten genomen worden ter voorbereiding en na het stucwerk.

  • Wat voorbehandeling heeft mijn muur nodig?
  • Hoe moet het stucwerk drogen?
  • Moet ik ventileren?
  • Hoe moet het stucwerk worden afgewerkt?
  • Wat is saus-klaar stucwerk en moet ik hier nog wat mee?
  • Moeten binnenhoeken worden gekit en met welke kit?
  • Welke tape kan ik het beste gebruiken

Weet u het antwoord?

Ik wel! en omdat ik en veel van onze klanten een kennismakingsgesprek op prijs stellen, heb ik een presentatiemap gemaakt die ik graag onder het genot van een kop koffie aan u kom presenteren.

In de map kunt u voorbeelden van stucwerk, soorten gips, primer, hoekprofielen, soorten muurverf, tips en adviezen vinden die van belang zijn bij het maken van uw keuze.

Als u uw wanden wilt laten spuiten met latex, beschik ik ook over een standaard RAL kleurenwaaier en van het gehele gamma kleuren assortiment, zodat u hiervoor niet meer de deur voor uit hoeft.

Na dit gesprek wordt er een vrijblijvend offerte opgemaakt. Staat de prijs u aan en heeft u een goed gevoel over mijn bedrijf, dan wordt er in samenspraak met u een aanvangsdatum gepland.

Zet u de koffie klaar?

Maak-een-afspraak
en ik leg u stap voor stap uit wat wij voor u kunnen betekenen.

 


 

Vind u het fijner om eerst ons stucwerk te bekijken en aan te voelen? Dan sturen wij u geheel kosteloos een sample toe. Zo heeft u gelijk een “goed” beeld van ons werk.

Vraag een gratis sample aan

 

 

Naast het feit dat een stukadoor moet weten waar hij over praat, is het ook van belang dat hij goede reviews kan overleggen en genoeg werkervaring heeft, want een goede stukadoor moet meters maken!

PS. Ons team stuct momenteel ongeveer 30.000 m2 per jaar.