Nieuwe bouwtechnieken hebben geresulteerd in een groot assortiment van dunpleisters, handpleisters, machinepleisters, machines en gereedschappen voor een professioneel eindresultaat.

Er zijn talloze mogelijkheden om een wand met gips af te werken. Van egaal glad tot en met fijn schuurwerk. Ook voor behangen of tegelen is gips een ideale ondergrond.

Inhoud van de pagina

Dunpleisters

Veranderingen in bouwmethoden, gebruik van gelijkmatige bouwdelen en het steeds meer toepassen van beton verlangen niet meer dat de gipspleister dik moet worden aangebracht om een egale, strakke wand te verkrijgen. Het aanbrengen van gipspleister dient dan alleen nog maar om een zeer egaal en strak oppervlak te verkrijgen. Speciaal hiervoor heeft Knauf de dunpleisters ontwikkeld, deze kunnen worden aangebracht van 0 tot 5 mm.

FinishPasta

Fix & Finish

ProFinish

TopFinish

PowerFinish

Handpleisters

Het handpleisterassortiment van Knauf biedt voor iedere ondergrond en de gewenste structuur een pleister. Of u nu een glad of geschuurd eindresultaat wenst.

Rotband

Goldband

Snelband

Geelband

Schuurband

Snelschuur

Machinepleisters

Als er grote oppervlakken gestukadoord moeten worden is het machinaal aanbrengen van de gipspleister de meest economische methode. Bijkomend voordeel is dat het werk er aanzienlijk lichter door wordt. De machinegips wordt zowel in zakken op pallets als in silo’s geleverd.

Ritmo knaufMP 75 Diamant

MP 75 NL

MP 75

MP 75 SL

Speciale gipsen

Knauf heeft een aantal gipsgebonden producten voor speciale doeleinden. Deze materialen zijn zo samengesteld dat de hechting en/of de hardheid precies voldoet aan de eisen van de stukadoor.

Perlfix

Naadafwerking / voegenvullers

Met de speciaal ontwikkelde gipsgebonden voegenvuller producten heeft u
voor elk type gips(karton)plaat het juiste materiaal om de naden strak
mee af te werken voorhanden. Tevens is het mogelijk om het gehele
oppervlak dun over te pleisteren.

Uniflott